Wie ben ik

Mijn naam is Regina Schmits en ben al sinds 1984 zelfstandig en gevestigd als Rijksgediplomeerd Honden-Kattentrimster. Ik ben begonnen als was-meisje voor honden in 1980 in de trimsalon van Ria van de Hoven in Rotterdam en heb verder het trim-vak van haar geleerd. In 1984 ben ik als zelfstandige Trimsalon”Regina’’ gaan werken waar ik een leuke trimsalon huurde in de Dierenspeciaalzaak Ruygers in Rotterdam Blijdorp.

 

In 1990 verhuisde ik met mijn trimsalon naar Rotterdam/West in een woon/winkelpand op de hoek van de Graafflorisstraat waar ik vele jaren met plezier heb gewerkt als honden-kattentrimster. Met de komst van mijn dochter ben ik even gestopt als trimster en ben parttime gaan werken als assistent Jongerenwerker en een diploma Sportmassage heb gehaald in verband met affiniteit met sport en daarna nog een aantal jaren bij een Boekhoudkantoor. Je kan je voorstellen dat ik op een gegeven moment mijn oude beroep en de dieren ging missen en daardoor mij in 2005 opnieuw ging vestigen als Honden/Kattentrimster in Rotterdam/Zevenkamp waar ik mijn Trimsalon in de achtertuin heb en waar ik nu nog steeds met plezier mijn vak uitoefent.

 

Ik heb zelf een Maincoone kater( Gizmo) en een Hond (Okkie) uit Kreta die ik zelf heb meegenomen van de straat. En inmiddels Momo een hond uit Spanje en Mythos mijn halve Maincoonekater.

Mijn grootste hobby is hardlopen met mijn hond Momo , Okkie is helaas hiervoor te oud geworden.

Ik geef nu de laatste 2 jaar ook les als hardlooptrainster bij de loopgroep van www.loopgroeprotterdamsevrouwen.nl  wat ik met veel plezier doet

 en waarbij mijn beoefenen van Sportmassage ook weer van pas komt.

 

Verder met mijn interesse in Reiki waarbij ik reiki 1, 2 en 3 en de Masteropleiding heb gedaan, merk ik dat het werkt voor ontspanning en ondersteuning van pijnbestrijding en vooral angstige honden en katten bij een trimbehandeling in de Trimsalon worden er rustiger door. 

Ik ben ook aangesloten bij www.reikicirkelvoordieren.nl een groep enthousiaste dierenliefhebbende reikibeoefenaars , een hele leuke website dus kijk rustig even rond.

Ik hoop dat ik nog vele jaren mijn vak kan uitoefenen en dat jullie een beter beeld hebben van wie ik ben.